ARRIVAL from Sweden - ”The Music of ABBA”

Det er med et lykketræf at vi får internationalt besøg med symfoniorkester. ARRIVAL from Sweden har med produktionen ”The Music of ABBA” solgt ud i arenaer, koncertsale, teatre og til store udendørs koncerter rundt i hele verden siden 1995 og er det absolut bedste og mest autentiske ABBA show der findes. Hits som: Dancing Queen, Mamma Mia, Does Your Mother Know, Take A Chance, SOS, The Winner Takes It All, Super Trouper, Money Money Money, Waterloo, Honey Honey, Fernando, Chiquitita, Knowing Me Knowing You, Thank You For The Music, Lay All Your Love On Me, Gimme Gimme Gimme og mange flere bliver leveret med perfekt akkuratesse. Man får simpelhen ikke en vare tættere på originalen – de kommer endda med et af de originale bandmedlemmer.

 

ARRIVAL From Sweden har også spillet med flere end 60 symfoniorkestre rundt omkring i verden. Succesfulde shows med nogle af de bedste orkestre i USA så som Boston Symphony Orchestra, San Francisco Symphony Orchestra, m.fl… Det bliver med et setup som dette, at ARRIVAL besøger Ikast Musikliv 2019 – netop med et stort symfoniorkester i ryggen.

ARRIVAL from Sweden er den eneste gruppe der har fået en tidligere ikke-udgivet ABBA sang direkte af Björn Ulvaeus og Benny Andersson fra ABBA. Sangen “Just A Notion” er klar til en verdensomspændende udgivelse i 2019.

 

Denne produktion har alle de funktioner et godt ABBA show har brug for: fantastiske kostumer, extremt talentfulde musikere og betagende sangere. Millioner af mennesker rundt i hele verden, fejrer dette show som det bedste ABBA show i verden; faktisk er dette det eneste ABBA show verden har brug for. Denne produktion er det tætteste du nogensinde vil komme på at se ABBA ! 

 

http://www.themusicofabba.com/