Børn to be Wild

 "FARS WEEKEND” - et rockshow for børn og voksne om alt det fede man laver, når man er sammen med far.

Missionen har de sidste 12 år været at spolere den klassiske musikopdragelse, at mors vinkælder blev beklædt med æggebakker, så der kunne spilles rigtig rockmusik for rigtige børn, men ikke mindst at børn og voksne fik mulighed for at opleve musikunderholdning sammen. Børn og voksne aktiveres og selv de mindste kan komme på scenen og prøve vores instrumenter.
Vi sender altid på mindst to kanaler – og det er ganske vigtigt: Hvis der er noget børn elsker, så er det at se deres forældre ha’ det sjovt. Det modsatte er straks værre. Er der noget mere irriterende en glade børn?

Hvad er en ”fars weekend”?
Den er fuldkommen lige så grænseløs som hjemme hos mor; man må bare ikke sige det til nogen. Måske har far og mor en 7/7, 9/5, 24/7 eller måske endda en 364/1-ordning. I sidstnævnte tilfælde slipper i det mindste en af forældrene for at blive forstyrret i at gå på arbejde, løbe Marathon eller tælle penge. I sidste ende er børn jo mega-irriterende og enormt forstyrrende. Men er der noget bedre end en far med dårlig samvittighed? Man må ALT: Spille PS4 til klokken 3 om natten, drikke 2 liter cola, se film ad libitum, indtage uanede mængder fastfood... og når far så endelig kommer hjem fra sin nye kæreste, er det blevet søndag, og man afleveres hos mor, der heller ikke har tid.

Børn to be wild er et underholdende rigtigt rockshow, hvor både børn og voksne synger, danser, griner og spiller på musikernes instrumenter. Hos os hedder den 365/365, og man kan ikke stemmes hjem.