Zinity

Zinity spillede musik før han tog sit første skridt. Hans forældre gav ham et sæt køkken instrumenter, og inden længe, havde han sin første undervisningstime indenfor trommer. Zinity var seks år gammel da han modtog sin første trommeundervisning, og otte da han fandt sit første musikprogram (Dance Ejay).

I en alder af ni år, optrådte Zinity med sin første optræden, og satte sig et mål om at lave sit eget, helt store musik. Siden da, er han blevet til
et selvlært producertalent, en lyd artist inden for mange genrer, og la- ver musik til dagligt. Musikken har altid talt for ham. Han har altid brugt musikken som udvej når han ikke har kunne sætte ord på sine sætninger. Musikken giver ham muligheden for, at forklare sig selv på måder, hvor almindelige ord ikke kan.

Hver sang præsenterer et emne, eller tema, som han kan sætte sig i stemning til. Dette forklarer hans meget brede musiske udvalg af genrer, under alle hans forskellige udgivelser. Musikken er et redskab som han bruger til at flygte fra omverdenen, og det hjælper ham med at finde sit indre jeg.

En optræden med Zinity, kan forventes at være af meget bred musik, og kan ramme mange. Han har typisk sin mikrofon, og en guitar med sig, til at kompensere for den brede, men meget elektroniske musik han leverer.