HipSomHap laver kvalitets-hiphop til børn og har udgivet tre albums siden starten i 2017: ”Hop Lidt Mer”, ”Overtager Verden” og det helt nye ”Stadig Nr. 1”. Musikken er spækket med seje rim og syge beats, der tager børnene seriøst og taler lige ind i deres verden. Ikke mindst på numrene ”Min Far” - som de fleste børn i Danmark kan synge med på - og det helt aktuelle ”Corona”, der netop har rundt 1 million views på YouTube.Ikke som andet børnemusik
HipSomHap består af Anna Bukh Jakobsen og Andreas Seebach – eller Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad, som de hedder, når de går på scenen. De to rappere er trætte af kedelig børnemusik og vil gerne give de helt unge musiklyttere en oplevelse af at blive taget seriøst. Derfor opstod ideen om at danne Danmarks første rapgruppe for børn.
”Meget børnemusik er velproduceret, men også lidt kedeligt. Vi vil lave noget, der tager børnene seriøst og har lidt mere kant. Det skal - for at sige det ligeud - være pissehamrende sjovt, og børnene skal føle, at de er med i det”, forklarer Andreas Seebach.
Derfor får den også hele armen, når HipSomHap optræder live. Kort fortalt: Det bliver med garanti en fest, når HipSomHap går på scenen og spiller alle deres hits. 
Så kom og syng med på ”Av!”, ”Min Far” og YouTube-hittet ”Corona” – og fyr den af sammen med Danmarks bedste hiphop-gruppe for børn!